Amanda Czolowski

En shoppingdag i gbg

Kategori: Allmänt

Det har vart mycket gbg denna veckan och för säkerhets skull så beslutade jag o M oss för att åka och handla lite i gbg :) Det var en underbar dag med mycket skratt, god mat och lite shopping :) Jag köpte ett nytt fotoalbum eftersom jag har tänkt att jag ska göra ett av när vi var i London, jag mamma och Tilda :) Sen köpte jag även en träningstopp som jag ska ha nu i mitten av veckan när jag är frisk från förkylningen och kan börja träna igen :)


Magnus fikade en god semla och en latte :)


Jag fick varm chocklad och en chokladdelfin :)

Eftersom min Foudation hade tagit slut köpte jag en ny som blev Max Factor´s nya Second Skin
 

Second Skin är en helt ny foundation med luftlätt formula och revolutionerande synkroniserings-pigment. Dessa jämnar ut och ”smälter” samman färgen med din egen grundnyans vilket ger den unika känslan och så fullständigt naturlig finish att ingen kommer att veta om du bär foundation eller inte!Second Skin är dessutom lekande lätt att applicera. Antingen du föredrar fingertoppar, svamp eller pensel ger Second Skin så spårlös täckning att den i princip är omöjlig att upptäcka… ens under lupp!Låt Second Skin bli din lilla hemlighet. Om du vill få beröm för din hy. Inte för din foundation.

Jag känner mig jättenöjd med den, är det så att du är osäker på vad du ska köpa för någon så kan jag rekomendera den för jag har aldrig haft någon som är så naturlig som den är :)