Amanda Czolowski

Motion och meditation

Kategori: Allmänt

Tittade på Efter tio i dag på förmiddagen när jag åt frukost. Blev då inspirerad av deras samtal om meditation. Har alltid tyckt att det inte är något för mig men när de pratade om det så kände jag att det ska jag verkligen testa på. Det är väldigt viktigt att lära sig att slappna av. Vilket jag är väldigt dålig på.

Därför tog jag mig i kragen och gick till gymmet och körde ett ganska hårt träningspass och sedan la jag mig i bastun och "mediterade". Kan känna att meditera låter så andligt, vill mer säga slappna av i mig själv. Det var otroligt skönt, vet inte alls hur länge jag låg där men när jag gick därifrån var jag sjukt avslappnad. Väldigt skönt att bara ligga i värmen och vila tankarna. Kan verkligen rekomendera detta. Nu ska jag försöka att ta mig en stund varje dag och slappna av. Inte i bastun men på en plats där jag känner mig lugn.

Det har även blivit tre promenader idag, två med vår hund och en upp till lasarettet för att möta Magnus. Idag har jag fått både motion och frisk luft och skön avslappning!! SKÖNT


Bildkälla : google