Amanda Czolowski

Mitt nya liv

Kategori: Allmänt

I morses kl 8.00 var vi på onyx och körde stenhård träning med vår PT Sami. Det var verkligen stenhårt. Startade med lite uppvärmning inomhus för att sedan bege oss ut. Vi sprang en slinga i lugnt tempo, ett varv baklänges och sedan 8 intervall löp och efter det tre varv till på slingan. Efter det gick vi in igen och körde 20 min aktiv crossfit och sedan 10 min ytterligare styrka. GRYMT men nu känns det gött.

Måste verkligen säga att nu känns det verkligen att jag är igång. Har tränat nu varje dag sen söndag och det känns. Eller nu ljög jag, i torsdags hade jag vilodag! Det är viktigt att vila någon dag också så att musklerna hinner återhämta sig, speciellt för mig som inte är van vid att träna såhär ofta.

Över till min nya diet då. Så lite kolhydrater som möjligt. Däremot mycket protein. Har därför valt att inte äta pasta, potatis, ris, bröd mm. Det svåraste för mig har vart att komma på något gott och bra till frukost. Nu har jag exprimenterat hemma och kommit fram till en god och stabil frukost som jag håller mig på länge.


Stekt bacon, två ägg och fruktsallad. Perfekt frukost!! Jag lovar, du blir mätt :)

Som idag tex, då vi tränade tidigt vid 8 tog jag bara en hemmagjord proteindrink eftersom man inte vill vara så full i magen när man tränar. Den drack jag 1 timma innan vi drog igång passet.


Min hemmagjorda proteindrink består av 1 dl Brämhults apelsin juice, 1-2 dl bär och 1 rått ägg. Mixa ihop detta och du har en god smoothie. Och nej, du känner inte av ägget.


Smaskens :D