Amanda Czolowski

Cancerfonden

Kategori: Allmänt

Det finns inte många saker som jag kan säga att jag hatar, eftersom det för mig är det ett starkt ord. Men det finns en sak som jag hatar och det är Cancer. Det är en FÖR vanlig sjukdom i vårt samhälle idag och det berör väldigt många människor och det är känsligt att prata om.

Har under kort tid haft några nära och kära i min omgivning som har drabbats av denna hemska sjukdom och jag har hela tiden kännt mig så hjälplös. Det är en sån orättvis sjukdom och just det här året har de drabbar två av de människor som jag tyckte var de starkaste, de mest vältränade och sundaste människorna jag känner.

För att känna att jag har gjort något i den här kampen mot Cancer så har jag idag skänkt pengar till Cancerfonden. Det var hur enkelt som helst och det går så stor skillnad om vi skänker allihopa. Du väljer om du vill skänka en gåva och vilket belopp du vill skänka och sen fyller du bara i ditt kreditkortsnummer och sen är det klart. 

Du kan välja att skänka varje månad vilket självklart är det ultimata! 50 kr varje månad, varför inte? Pengarna går till forskning och för att de ska kunna lösa denna hemsak sjukdom och rädda fler drabbade!!!


 
Jag skänker mina tankar och mitt stöd till Er som kämpar mot Cancern, speciellt till dig G <3