Amanda Czolowski

Höst

Kategori: Life

 
Burr vad kallt det var i morse. Det är fortfarande lite svårt att förstå att sommaren är slut. Den var ju fantastiskt så det är kanske därför det är lite extra svårt att släppa taget. Det bästa är att den kommer värma oss in på hösten med sina minnen.
 
Jag vaknade upp och kunde inte fatta att det redan är fredag. Ni som läst min blogg tidigare vet att jag älskar fredagar. Det är min bästa dag! Idag så jobbar jag till 17. Efter det går jag direkt till salongen för att sätta fransar ¨på min kära vän Emelie. Hon ska fylla på sina idag och det ska bli så kul att sätta fransar på henne eftersom hon var den första som jag någonsin satte en extensionsfrans på :) Nu ska vi fylla på och jag tror det kommer bli så fint!!
 
Efter salongen blir det middag och sedan bio med mina goa tjejkompisar. Vi skulle se någon ny med Jennifer Aniston. Ingen aning vad det är för någon men det tycker jag är ganksa skönt för då har man inga förväntningar, jag hoppas på en rolig!
 
I veckan skrev även jag och Magnus på ett lägenhetskontrakt och jag sa upp min nuvarande lägenhet. Den 1/1 -14 flyttar vi 4 trappor ner och i andra ändan på huset. Vår drömlägenhet är ledig och nu är den vår! Ska bli så otroligt roligt. Jag längtar så jag dör..... nästa år. Låter hur länge som helsd. Däremot vet jag hur fort tiden går så det är väl bara att inte tänka på det så värst mycket! Ska bli kul att köpa nya möbler och massor med fin inredning. Har ni några kul tips på instagramsidor med inredning jag kan förlja så tipsa mig gärna :) ??
 
Ha en underbar fredag och ta vara på livet.